biokonyha
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
ajnl
 
kzssgi oldalak

 

 facebook

iwiw

 

 

<

 

>

 

<

ltogat van itt

 

 



 



Csokis amarntszelet:
Hozzvalk: 25 dkg. nvnyi margarin, 15 dkg. ndcukor, 3 ek. karobpor, 10 dkg. szjatejpor,
                     1 dl. tiszttott, szrt vz, 1ek. tkezsi zselatin,
 10 dkg. pattogtatott amarnt, 10 dkg.
                      mazsola, rum zls szerint, vanliapor
1-6-ig egy lbasba bemrjk a hozzvalkat s kb. 5 percig fzzk. A vgn belekeverjk az amarntot s a mazsolt, rummal s vanliaporral zestjk. A masszt egy aluflival kiblelt zgerincstbe tesszk. Kihls utn deszkra bortjuk, felszeleteljk s pattogtatott amarntban meghempergetve tlaljuk. 





 
Amarnt palacsinta:
Hozzvalk: 1 cssze amarnt, 1 cssze bio tnkly fehrliszt, 1 stpor, 1 tojs, 1
                      cssze
 szja-, rizs-, vagy ditej
Egy kzepes mret tlba keverjk ssze az amarntot, a lisztet, a tojst s a stport. ntsk hozz a tejet s kanllal jl keverjk ssze. Ha tl sr a tszta, adjunk hozz mg egy kis tejet.  





Mzlikocka:
Hozzvalk: 10 dkg. fenymag, 10 dkg. hmozott napraforgmag, 5 dkg. zabpehely,    10 dkg. kkuszreszelk, 4 ek. mz, 4 ek. napraforg olaj, 5 dkg.tnklybzaliszt
A stlemezt kibleljk stpaprral. A fenymagot s a napraforgmagot robotgppel kzpfinomra aprtjuk. Elkeverjk a zabpehellyel, a kkuszreszelkkel s a mzzel. Egy teflonos serpenyben felmelegtjk az oljat alacsony hfokon. lland kevergets mellett megpirtjuk benne a keverket. A stt elmelegtjk 180 fokra. A ropogs keverket egy tlba ntjk s elkeverjk a liszttel s 2 ek. tiszttott, szrt vzzel. Hvelykujjnyi vastagon a stlemezre kenjk s lelaptjuk. Esetleg tbbszrsen hajtogatott flival peremet ksztnk. A keverket 10 percig stjk. A meleg mzlis lepnyt 3 cm-es kockkra vgjuk s kihtjk.






Kkuszgoly klesbl:
Hozzvalk:1 cs. kles, 1-1 mark tkmag, napraforgmag, mazsola, esetleg zabkorpa,  1 kis darab vanliard megrlve, vagy a belseje kikaparva, fahj, 1 dl. mz, 20 dkg. kkuszreszelk, vagy szezmmag
A klest hromszoros mennyisg vzben megfzzk, szitn lecspgtetjk. Mg melegen sszekeverjk a tbbi hozzvalval. Ha tl folys lenne a massza, zabkorpval srtjk, golykat formlunk belle s kkuszreszelkbe, vagy szezmmagba forgatjuk. 

 




Hajdinapiskta karobkrmmel:

Hozzvalk: 6 tojs, 6 ek. hajdinaliszt, 6 ek. mz, 1 stpor, zabkorpa,

                     Krmhez: 1 l. rizstej, vagy szrt, tiszttott vz, 4 ek. zabpehelyliszt, vagy

                     3 ek. teljesrls tnklydara, 2 ek. kukoricakemnyt, 1,5-2 dl. mz,

                     3 ek. karobpor, 30-40 dkg. nvnyi margarin

Hagyomnyos mdon pisktt ksztnk: a hat tojs sztvlasztjuk, a fehrjt kemny habb verjk, a srgjt habosra keverjk a mzzel. Ebbe a habos srgba keverjk bele a liszttel elkevert stport, majd vatosan a habb vert fehrjt. Olajjal kikent, zabkorpval megszrt tepsiben megstjk.

A mzet, a karobport s a margarint a rizstejben, vagy a vzben elkeverjk s feltesszk forrni. Mikor forr, behabarjuk a zabpehelyliszttel, vagy lassan beleszrjuk a bzadart, majd 5 perc lland kevers utn hozzadjuk a kukoricakemnytt is, melyet eegy kevs hideg vzzel elkevernk. Mikor a krm legalbb flig kihlt, a flbe, vagy harmadba vgott pisktalapba tltjk s kvlrl is bekenjk. A tetejt megszrhatjuk kkuszreszelkkel, vagy amarntmaggal.





Karobos tnklydarapuding:
Hozzvalk: teljes kirls tnklydara, bzacsra, karobpor, mazsola, mz
A tnklydart karobos vzben megfzzk s hagyjuk fed alatt kidagadni, megkemnyedni. Tesznk bele mazsolt, bzacsrt, mzet. Ha tl hg lenne a puding, egy kanl, hideg vzben elkevert kemnytvel besrthetjk.

  



Tnklybzadars, mzes gymlcsgmbc:
Hozzvalk: 1 cs. tnklydara, 5 dkg. nvnyi vaj, kis s, 3 ek. mz, 3 cs. tiszttott, szrt
                      vz,
 fahj, mazsola, mogyor, di, vagy napraforgmag, idnyjelleg gymlcsk, kevs citroml
Kt kln lbosban kezdnk el fzni. Egyikben  a vajat olvasztjuk fel s bzadart lland kevers mellett, kis s hozzadsval vilgos barnra pirtjuk. A msikban a vizet, mazsolt, fahjat tesszk fel fzni. Amikor a vz forr, vatosan ntsk r a megbarnult tnklydarra. Alaposan elkeverjk, hogy ne legyen csoms, majd lehzva a tzrl, lefedjk. 15 percig fed alatt hagyjuk. Utna, ahogy hlni kezd, a mzet, friss gymlcsket, olajos magvakat s kis citromlevet tesznk bele, gombc formban tlaljuk.

 

 



Sajtos sti:

Hozzvalk: tszthoz: 30 dkg. hajdinaliszt, 1 nvnyi margarin, 1 joghurt, vagy szjatejfl,

                      kevs s,

A hozzvalkat este sszegyrjuk, jszakra a htbe esszk. Msnap a tsztt kettosztjuk, 5mm-re nyjtjuk. Egyik rszt kiszaggatjuk, tojssal megkenjk, sajttal megszrjuk s megstjk. A msik rszt csak kiszaggatjuk s megstjk (sem kenni, sem sajttal szrni nem kell!).

Krm:1 joghurt, 1 ek. hajdinaliszt, 1 kk. s

Kzepes lngon srsdsig keverjk, majd 2 tojs srgjt hozzadjuk. Ha flig kihlt, 10 dkg. vajat s 10 dkg. reszelt sajtot adunk hozz. A krmmel sszeragasztjuk a ktfajta, kiszaggatott lapocskkat egyenknt, majd a ragaszts mentn sajtba forgatjuk.





Rpatorta:
Hozzvalk: 2,5 dl. ndcukor, 4 tojs, 3 dl. olaj, 5 dl. reszelt srgarpa, 5 dl. hajdinaliszt, 1 cs. stpor, 1 tk. szdabikarbna, 2 tk. fahj                      
                     Krmhez: 1 dob. ricotta tr, 1 vanliapor, 10 dkg. vaj(!), 2 dl. ndcukor
A cukrot, tojsokat, olajat sszekeverem, hozzadom a reszelt rpt, elkeverem a lisztet, stport, szdabikarbnt, fahjat. Kiolajozott, zabkorpval megszrt tepsiben, 180 fokos stben 45-60 percig stm. A krm hozzvalit sszekeverem s a kihlt stemnyre simtom.

  



Mzeskalcs:
Hozzvalk: tszthoz: 50+20 dkg. hajdinaliszt, 20 dkg. langyos mz, 2 tojs, 20 dkg. 
                     porcukorr darlt ndcukor, 1 ppos kk. szdabikarbna, 5 dkg.
                     nvnyi
 margarin, kis fahj, pr szem szegfszeg ( a fahjjal egytt s kevs 
                     cukorral 
kvdarln finomra darlva)                     
                     mzhoz: 1 tojs fehrje, 15-25 dkg. nagyon finom, SZITLT porcukor, pr 
 
                    csepp citroml
A hozzvalkat sszegyrjuk, a lisztbl elszr csak 50 dkg.-ot, gyrs kzben pedig fokozatosan a +20 dkg.-ot hozzadva. Sokig kell gyrni, addig, amg nem ragad. Htbe tesszk tbb rra, esetleg egy jszakra. Gyufaszl vkonysgra nyjtjuk nagyon lisztezett deszkn. les kssel, vagy szaggatformval kiszaggatjuk. A tepsi htuljn, vagy lapos, stpaprral blelt tepsiben  ARANYBARNRA stjk. Sima felletre rakjuk, s ott hagyjuk kihlni. Dszts: A tojs fehrjt habb verjk, kzben hozzadogatjuk a cukrot, pr csepp citromlevet. Addig verjk, amg az sszes cukor el nem fogy. A dszts szpsge a habtl fgg. Ha nem elg cukrot tesznk bele, sztfolyik. Nylonzacskba tltjk, a zacsk cscskt kicspjk. Fontos, hogy kicsi legyen a lyuk. Dsztjk s megvrjuk, amg a hab megszrad.

 

 



Almaslt:
Hozzvalk: 4 alma, zls szerint lekvr, vagy aszalt gymlcs, destszer, 3 dkg. nvnyi vaj                       
                     mzhoz: szjatej, 3 dkg. hajdinaliszt, destszer, 1 tojs srgja,
                     fahj,
 nvnyi vaj
A vajat megolvasztjuk, hozzadjuk a lisztet s a folykony destt, majd- folyamatos kevergets kzben- fl liter meleg szjatejet. Ha flig kihlt, belekevernk egy tojs srgjt s egy kiskanl rlt fahjat. Az almkat meghmozzuk s kimagozzuk, kivajazott tepsibe helyezzk, az almk tetejbe egy kanl lekvrt cseppentnk, vagy zls szerint, valamilyen aszalt gymlcst helyeznk, lentjk a szsszal. Kevs destszerrel meglocsoljuk s elmelegtett stben 50 percig stjk. Ha megpuhult, kivesszk a stbl s nhny percnyi pihen utn tlaljuk. 





Alma klesgyon:

Hozzvalk: 1 cs. kles, 4-5 db. alma, fahj, zls szerint mz, egy csipet s

A klest 4-szeres mennyisg vzben csipet sval megfzzk. Ahogy egy kicsit hlt, 2 ek. mzet belekevernk. Az almkat megpucoljuk, kimagozzuk, cikkekre vgjuk. A megftt klest hll tlba ntjk, szp sorba rrakjuk az almacikkeket, megszrjuk fahjjal, lentjk egy kevs mzzel s elmelegtett stben fl ra alatt kszre proljuk. Melegen is, hidegen is egyarnt fogyaszthat.





Giga-csokis hajdina muffin:

Hozzvalk:3 tojs, 1 tojs srgja, 6 dl. kefir, 10 dkg. kukoricaliszt, 40 dkg. hajdinaliszt,

                     1 dl. olaj, 8 ek. mz, fl csomag vanliapor, 1 cs. stpor, 2 tbla tcsokold,

                      35 dkg. magozott meggy, 1-1 citrom, narancs reszelt hja 
A kefirt a tojsokkal habosra keverjk. Hozzadjuk a mzet, a vanliaport, a ktfajta lisztet, amit sszekevertnk a stporral. Beletesszk a citrom s a narancs reszelt hjt, a meggyet, a felkockzott csokit. Alaposan sszedolgozzuk, majd a masszt kivajazott muffin formba tesszk. Elmelegtett stben, 180 fokon 25-30 percig stjk
Forrs:
www.margit2.uw.hu   

 





Lazlo Gogolac 2in1 pogcsja:
/Lautner mdra/

Hozzvalk: 40 dkg. tnkly fehr liszt, 40 dkg. teljes kirls tnklyliszt, 25 dkg. nvnyi

                      margarin, 1 pohr joghurt, 1 cs. leszt, 1 dl. tej, 15 dkg. reszelt Anik sajt

                      (vagy brmilyen fstlt), zls szerint s, rlt bors, 50dkg. hjban ftt

                      burgonya 
A kt fajta lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, beledolgozzuk a sajtot, joghurtot, st, borsot, a mg langyos, ttrt burgonyt, a langyos tejben megfuttatott lesztt. Nagyon lgy tsztt kell, hogy kapjunk. Negyed rt pihentetjk.

Ersen lisztezett deszkra tesszk, ujjnyi vastagra nyjtjuk, bevagdossuk a tetejt, pogcsaszaggatval kiszaggatjuk. Tepsiben legalbb mg fl rt pihentetjk. A tetejt megkenjk tojssal. Reszelt sajttal, lenmaggal, szezmmaggal megszrhatjuk, de el is hagyhatjuk.

Elmelegtett stben pirosra stjk.




 

Rtesek

Hozzvalk: 1 mark liszt, 2 kanl olaj, s, barnacukor, valamilyen gymlcs a tltelkhez
A st s egy kis barnacukrot langyos vzzel sszekevernk. Hozzadjuk a lisztet s az olajat, s tovbb keverjk, mg a tszta sima nem lesz. Pihentetjk 15-20 percig, majd jl kinyjtjuk. Az abroszon szradni hagyjuk, hogy ne ragadjon ssze a tszta, majd megolajozzuk, s klnbz tltelkekkel megtltjk. vatosan sszegngyljk, a tetejt megolajozzuk s megstjk.

 



 

 

Hajdina palacsinta

Hozzvalk: ¼ kg hajdinaliszt, 2 kanl mz, s, vz
A lisztet mzzel, egy csipet sval s vzzel csommentesre elkeverjk. Palacsintastben megstjk, majd lekvrral vagy dis cukorral megtltjk s sszetekerjk.





Mzes, krmes stemny
Hozzvalk: lapok: 1 bgre olaj, 10 ek. mz, 3 dkg leszto, bio tnkly fehrliszt,
                     (amennyit
 felvesz 1 bgre vz);                     
                     krm: 2 dl szjatej, 12 ek. teljesrls tnklydara, 2 pohr
 akcmz, 1 citrom hja
                    s leve, 1 cs. kkuszreszelk vagy darlt di
Az lesztbl, 1 ek. mzbl s picike lisztbl kovszt ksztnk. Miutn megkelt, sszevegytjk a tbbi alapanyaggal s hagyjuk megkelni. Egyenl rszekre osztjuk, s a tepsi htn lapokat stnk, de sts eltt megszurkljuk. Majd a meleg lapokat megtltjk krmmel.

 



 

 

Mzes, krmes stemny msknt

Hozzvalk: 6 evkanl vz, 6 evkanl mz, 8 evkanl olaj, 1 citrom hja s leve, 5-8
                     kanl
 szjatej, 1 kanl szdabikarbna, kurkuma                      
                     krm: 10 kanl rizsliszt, 7-7,5 dl nvnyi tej, mz, 1 csomag vanlia cukor,
                     ¼ kg
 gesztenyepr                     
                     mz: 15 dkg porcukor, 3 evkanl forr vz, 2 evkanl karobpor
                    (szentjnoskenyr por), 1 evkanl olaj
A hozzvalkat sszemelegtjk, liszttel sszegyrjuk, s ngy lapot stnk belole. Krm: A rizslisztet a tejben megfzzk, majd a vanliacukrot, a mzet s a gesztenyeprt jl sszedolgozzuk a megfztt rizsliszttel. Ezzel tltjk meg a lapok kztt. Mz: A porcukrot s a karobport sszekeverjk, majd az olajat is hozzadjuk. Ehhez hozzkeverjk a forr vizet, s rgtn a stemny tetejre kenjk, majd megszrjuk mandulval. llni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Ksbb szeleteljk.

 


Ngerkocka:Hozzvalk:

tszta: 2 dkg. bio ndcukor, 1kk. mz, 1dl olvaolaj, 2ek. inka kv, 1 ½ dl. tiszttott, szrt vz,

           1kk. szdabikarbna, ½ kg. hajdinaliszt, ½ kg. bio tnkly fehrliszt, (szjatej)

krm: 1l. szjatej, 1kk. vanliapor, 1kk. stevia, 20 dkg. bio ndcukor, 3dl. rizspor, 1dl.

          olvaolaj, 10dkg. nvnyi vaj

mz: 10 dkg. bio ndcukor, 2 ppozott ek. inka kv, 2 ek. tiszttott, szrt vz, 5dkg. nvnyi

         vaj

A ndcukrot mzzel, olajjal, kvval s a vzzel felforraljuk, pr percig fzzk, majd a hajdinalisztet azonnal hozzkeverjk. A tnklyliszthez hozzkeverjk a szdabikarbnt, s a kihlt masszhoz keverjk. Ha szksges, egy kis szjatejet adunk hozz, hogy nyjthat legyen a tszta. 3 egyenl rszre osztjuk s olajozott, lisztezett tepsi htn kistjk.

A krmhez a ndcukrot s a 14 ek. szjatejjel sszekevert rizsport felforraljuk, az olajjal, szjavajjal sszefzzk s forrn a tsztalapokra tltjk. A tetejre mzt ksztnk: a hozzvalkat simra keverjk s a kihlt tsztra kenjk.

  


Alms tszta:

Hozzvalk: ½ kg. bio, tnkly fehrliszt, 2dl. olvaolaj, 1dl. tiszttott, szrt, forr vz,

                      ¼ kiskanlnyi s, 1,5kg. alma, 5ek. mz, 1tk. vanliapor, 2 ek. teljesrls

                      tnklydara, kiskanl darlt koriander, vagy fahj

A lisztet sszekeverjk az olajjal, hozzadjuk a forr vizet s jl sszegyrjuk. A tsztt kt egyenl rszre osztjuk, kinyjtjuk, a  kt lap kz tesszk a tltelket.

Tltelk: Az almkat lereszeljk s kinyomkodjuk a levt. Mzzel megdinszteljk. Vanlival s fahjjal zestjk. A tzrl levve hozzadjuk a tnklydart.

A tszta tetejt megszurkljuk villval s megstjk.

  

Rizsgolyk:

Hozzvalk:15dkg. ftt rizs, 1 cs. vanliscukor,  ½ citrom, 10dkg. kkusz

A hozzvalkbl kis golykat ksztnk, amit diba, vagy kkuszreszelkbe forgatunk.

 

 Kkuszos goly:

Hozzvalk:10dkg. ftt bio bza, 5dkg. ftt rizs, 2 ek. mz, 2ek. zabpehely (rlve, vagy

                     Egszbe), 2ek. mazsola, 5 kanl di vagy mandula, kkuszreszelk

A bzt, a rizst, a mzet, dit s mazsolt sszegyrjuk s kis golykat formlunk, majd kkuszreszelkbe forgatjuk.

 

 Holdacska:

Hozzvalk:15dkg. bio bza, 15dkg. rizs, 1kk. vanliapor, 1kk. stevia, 1 citrom, 15dkg. di,

                     4db. alma, 10dkg. mazsola, 10dkg. kkusz, 4ek. leszt nlkli, teljesrls

                     zsemlemorzsa, 5dkg. zabpehely, 4ek. mz

A bzt megfzzk, majd sszekavarjuk a darlt dival, a reszelt almval, a zsemlemorzsval s a zabpehellyel. Ezutn ujjnyi vastagra kinyjtjuk s a tetejre a ftt rizst, vanlival, citromhjjal s levvel, valamint a kkusszal sszekavart masszjt s pogcsa szaggatval kis holdacskkra vgjuk. Stben megstjk.

 

 Mignon:

Hozzvalk: 25dkg. darlt di, 25dkg. bzacsra, 5dkg. kkuszreszelk, 1 citrom reszelt hja,

                      2dkg. forr mz, 1 db. reszelt alma

A forr mzben sszekeverjk a hozzvalkat, tehetnk hozz reszelt almt s kis golykat formlunk belle. Majd kkuszreszelkbe forgatjuk.

 

 Hamis piskta:

Hozzvalk: 1 citrom leve s hja, 1 vanliard, 2,5dl olvaolaj, 2,5dl. tiszttott, szrt vz,

                      5ek. mz, 1 kshegynyi kurkuma, 5 dkg. leszt, 10dkg. kkuszreszelk, liszt

Az olajat, vizet, mzet s az lesztt sszekavarjuk, majd hozzadjuk a kkuszreszelket s annyi lisztet, amennyit felvesz. Jl gyrhat legyen, de ne kemny. Majd 15 percig htben hagyjuk pihenni. Ha megkelt, 1,5-2 ujjnyi vastagra nyjtjuk s megstjk. Miutn kihlt, ktfel osztjuk s ktfle krmmel megkenjk: rizskrmmel s bzakrmmel.

  

Bannos rold:

Hozzvalk: 15dkg. ftt bza (hsdarln ledarlva), 10dkg. darlt di, 4ek. mz, 4db.

                      reszelt alma, 5ek. leszt nlkli, teljesrls zsemlemorzsa, 10dkg. mandula,

                      2db. bann

A bann kivtelvel az sszetevket sszegyrjuk, majd aluflira kinyjtjuk. A bannt meghmozva, egszben rtesszk a „tsztra” s a bell vizes flia segtsgvel feltekerjk. Egytt szeleteljk.

 

 Hkifli:

Hozzvalk: 4 bgre tnkly fehrliszt, 1 bgre tiszttott, szrt vz, vagy ½ bgre szjatej,

                      1 bgre olaj, 3dkg. leszt, a tltelkhez lekvr s di

Az lesztt felfuttatjuk mzes vzben s utna a tbbi sszetevvel sszedolgozzuk. 20 percig pihentetjk, majd kis cipkat formlunk s kinyjtjuk. Derelyemetszvel egy cipbl 8 darabot vgunk s a tsztadarab szlre tesszk a tltelket. A tltelktl kezdve feltekerjk. Tepsibe helyezzk s kb. 15-20 percig stjk. Ha elkszlt, melegen stevibl ksztett porcukorba forgatjuk.

 

 Rizskrm:

Hozzvalk: 10dkg. rizs, 1dl. olvaolaj, 4ek. kkuszreszelk, 2ek. mz, ½-1 citrom leve,

                      1dl. tiszttott, szrt vz, s

A rizst megfzzk dupla mennyisg vzzel, egy kis sval. A ftt rizs felt sszeturmixoljuk az olajjal, a kkusszal, a mzzel, a citrom levvel s a vzzel. Ezt a sr krmet sszekavarjuk a flretett ftt rizzsel.

 

 Gymlcspuding:

Hozzvalk: ½ l. szjatej, 20dkg. idny gymlcs, mazsola, mz, gymlcs a dsztshez,

                     rizsliszt

A tejet felforraljuk, beletesszk a mzet s a mazsolt. lland kevergets mellett beleengedjk a rizslisztet s ezzel besrtjk. Belentjk az sszeturmixolt gymlcst. Ha felforrt, tlkkba ntjk, gymlcskkel dsztjk.

 


men
 
Receptes oldalak

Nyalaga blog

Mindmegette

No salty

Finom receptek

Tuti receptek

Recept 1x1

Egyszer, gyors receptek

Kpes recepttr

Top receptek

zletes receptek

Rita konyhja

Margit2 honlapja

TV Paprika

Online receptek

Andi honlapja

A kvetkez oldalak kifejezetten bio- s reform tel recepteket tartalmaznak:

Biochef

Vital

Reform telek

Stis nne stdje

Gasztrozseni: Hutvgner Dia

 

&#10024; Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott &#8211; ismerd meg a &#8222;Megóvlak&#8221; címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal